maanantai 30. huhtikuuta 2018

Vappu Match Show

Henkilön Kuin Siskokset (@kuinsiskokset) jakama julkaisu


Toman toinen mätsäri. Paljon koiria ja Toma otti vain rennosti. Pentuja oli likemmäs 30 ja me ihan loppupäässä niin saimme tunnin odottaa omaa vuoroa. Toma ehti siinä välissä torkutkin ottamaan ja vähän piti juoksuttaa sitä ennen kehään menoa, että virkoaa. Ilmoittautumisen vieressä oli eurolla nakinsyöntikilpailu. Lähtö olisi minun mielestä pitänyt olla silleen, että itse saa sitten päättää milloin aloittaa, että ehtii koiralle näyttämään nakit. Ajan ottajat laittoivat kellon tikittämään ja Toma ei sitten kovin ehinyt huomaamaan nakkeja ja kävi vähän hitaalla :D

Parikehässä vastassa oli husky. Ensin koirien seisotus ja pari kierrosta yhdessä ympäri. Tuomari kävi yksitellen koirien luona, kysyi iän, kopeloi ja katsoi hampaat. Näiden jälkeen kierros ympäri ja edestakaisin. Toma meni oikein kivasti. Kehuin sitä suullisesti aika paljon juoksussa, ettei ala maata haistelemaan. Seisotuksessa takajalat meinaa sojottaa miten sattuu ja joudun asettamaan toisen jalan paremmalle paikalle. Toma sai sinisen nauhan.

Ennen nauhakehää oli sitten enää meidän jälkeen yksi kolmen koiran parikehä. Nauhakehässä juostiin kahdessa porukassa, kun koiria oli niin paljon. Tuomari alkoi pudottamaan porukkaa pois ja me jätiin vielä kuuden koiran kanssa jatkoon. Juostiin lisää ja seisotettiin koiria ja me jäätin Toman kanssa kehään neljän parhaan joukkoon! Lopullinen sijoitus SIN3. Hieno luppakorva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti