keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Mittaustilaisuus

Viime sunnuntaina 25.3, Cindy kävi äitini kanssa Rovaniemellä agilityn mittaustilaisuudessa. Mietin jo, että perunko sen, kun en itse pääse paikalle ja äiti joutuu yksin käymään sielä. Kyselin jo kavereilta, jotka kävivät myös mittauttamassa koirat, että voisivatko he ottaa Cindyn mukaan, mutta kyytiin ei mahtunut. Pakko Cindyn oli käydä sielä, että voin sen ilmoittaa pikkumakseihin kisoissa.

Vähän jännitti, kuinka mittauksessa tulee käymään, onko rajatapaus. Antaanko Cindy tarpeeksi hyvin mitata tai hämääkö paksu turkki pahasti. Hyviä uutisia sain, yksi tuomari oli mitannut Cindyn selvästi pari senttiä alle viidenkymmenen pikkumaksiksi!

Äkkiseltään kävi mielessä, että pitäisikö lähteä huumorilla ensi viikonloppuna Rovaniemelle pääsiäiskisoihin. Tulimme äidin kanssa yhteisymmärrykseen, että ei, vasta kesäkuussa Saariselälle. Lisenssi ostamatta, mittaustodistus pitää lähettää liittoon, vähän treenattu ja saadaanpahan olla pääsiäinen vain kotosalla.

Nyt on kiva startata kesällä viimeinen kisakausi Cindyn kanssa. Rimat mataloituivat 5-20cm ja kun päästään tuosta turkista eroon niin johan on kevyt olo Cindylläkin painella radalla.

2 kommenttia:

  1. Kivoja uutisia! Toivotaan mukavia ja ripeitä ratoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, innolla odottaen kesän kisoja! :)

      Poista