sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Pentua odotellessa...

Tämä viikonloppu ollaan oltu Cindyn kanssa kotona, huomenna aikaisin takaisin kouluun. Minkäänlaista viestiä pennusta ei ole tullut, joten vielä tällä hetkellä näyttää siltä, että Cindy lähtee ensi viikoksi myös Kajaaniin. 

Perjantaina tulin aikaisemmalla linja-autolla Kuusamoon, jotta ehdittäisiin kerhon agilityjaoston kesäkauden päättäjäisiin Rukalle. Syötiin tortilloja ja muita hyviä herkkuja hyvässä seurassa. Mökillä oli Cindyn lisäksi useampi muu koirakaveri ja vilsettä niiden väliltä ei puuttunut, Cindyllä ja yhdellä nuorella uroskelpiellä synkkasi hyvin ja niillä oli omat painit. Puhuttiin niitä näitä, katsottiin videoita yhdeltä hyppytekniikkakoulutukselta ja kesän Agility Cupin palkinnot jaettiin. Cindyn kanssa osallistuimme kesällä yhteen epikseen ja Roihuralleista mukaan laskettiin parhain tulos. Fannyn kanssa mentiin se yksi vauhtirata matalilla rimoilla ja siitä ei saatu tulosta tai pisteitä Cuppiin. Cindyn kanssa ylsimme toiselle sijalle Capissa, palkinnoiksi pari herkkupussia ja -40% lahjakortti Back on Trackille, se tulee ehdottomasti käyttöön! Fannylle pitää ostaa parempi verkkoloimi, vanha joutaa vaikka roskiin. Muutama tunti oltiin mökillä ja kymmeneltä lähdimme kotia kohti.

Eilen ja tänään ei olla mitään erikoista tehty. Lenkillä käyty molempina päivinä, Fanny pääsi viime yöksi sisälle ja pääsee varmaan seuraavaksikin yöksi. Ulkona on loskapaskakelit, en tykkää. Kajaanissa vielä lämpimämpää ja saa nähdä, kuinka rapaiseksi Cindy menee asuntolalle kävellessä. 

Noh, tässä pitää kohta puolin alkaa laukkuja pakkaamaan ja josko gerbiilin terraarion jaksais siivota. Ensi viikonloppuna tulemme taas kotona käymään, kun on isänpäivä ja semmosta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti