sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Fanny osaa yllättää

Taas Kuusamoon koirien kanssa, tällä kertaa Kuusamon Koira- ja Kissakoulun 5-vuotissynttäreille mätsärin merkeissä. Tarjolla oli kakkua, arvontaa, Vauhtihännän tuotteita myynissä ja BOTteja näytillä. Osallistumishinta oli aika suolainen palkintoihin nähden ja sinne piti ennakkoon ilmoittautua s-postilla. Ensin mietin, että mennään sinne vain Cindyn kanssa, kun on niin kallis eikä Fanny kuitenkaan pärjää. Ilmoitin kuitenkin molemmat, kun max. 10 koiraa/luokka niin Fannyllakin oli parempi mahdollisuus sijoittua.

Oltiin paikalla silleen ihan hyvissä ajoin, mutta siellä jo odoteltiin meitä, kun muut olivat ilmoittutuneet. Kävin maksamassa osallistumisen ja nopeasti Cindy valmiiksi kehään, kun olimme sen kanssa ensimmäisessä parissa. Parikehiä ei millään nopeimalla temmolla läpi käyty, mutta hitaanlainen tuomarointi ei ainakaan minua haitannut, kun aikuisia oli luokassa vain yhdeksän. Lattia oli matolla peitetty ja sai varovasti juosta, ettei liukastu. Parikehissä kaava oli seuraavanlainen: pari kierrosta yhdessä kehä ympäri, tuomari otti koirakot yksitellen käsittelyyn tutken koiran ja mittasi säkäkorkeuden ja yksin kolmion ja edestakaisin juoksu, lopuksi vielä yhdessä juoksu. Cindyn säkäkorkeudeksi mittasi 51cm ja Cindylle punainen nauha. Ennen Fannyn vuoroa oli kaksi paria välissä niin siinä oli aikaa käydä kakkua syömässä, osallistua arvontaan ja katsoa BOTteja. Fanny oli hyvällä fiiliksellä taas messissä ja se esiintyi kivasti! Fannyn säkä kuulemma 53cm ja menolippu sinisten kehään. Fanny olisi voinut olla hyvin punaisen arvoinen ainakin minun mielestä, mutta en sitten tiedä antoiko tuomari sitten tarkoituksella sinisen, että saan molemmat koirat vietyä nauhakehiin, ihan sama, Fanny oli niin hieno! Sinisten kehässä oli kolme koiraa, yksi koirakko ei tajunnut kehään tulla, vaikka sinne kutsuttiin niin tulivat kehään sitten punaisten kanssa. Fannya ei vielä tässä vaiheessa tylsistyttänyt. Juostiin kaikki pari kierrosta kehä ympäri ja sen jälkeen tuomari kertoikin järjestyksen. Fannylle voitto! Punaisten kehä meni meillä Cindyn kanssa kivasti, tällä kertaa ei sijoitusta. BIS-kehässä pentujen ja aikuisten voittajat, eli neljä koiraa. Ensin pennut juoksi ja sen jälkeen aikuiset pari kierrosta. Fannylle neljäs sija!

Mätsärin jälkeen jätin nimeni osallistumislistaan rally-tokon koulutuspäivään marraskuun alulle, pitkästä aikaa ohjausta rallyyn ja toivottavasti päästäisiin vähän edes eteenpäin näissä avoimenluokan liikkeissä. Sinne siis Cindyn kanssa. Jäin vielä dopon alkeistuntia ensi sunnuntaille miettimään Fannylle ja nyt kotona sitten laitoin kouluttajalle s-postia, että ollaan Fannyn kanssa tulossa tunnille. Nyt päästään Fannnkin kanssa sitä kokeilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti