tiistai 5. syyskuuta 2017

Tuntuman hakua ennen Roihuralleja


Tarjolla oli kolme rataa ja niistä ilmoitin Cindyn ensimmäiseen A hyppyrataan ja viimeiseen C agilityrataan, se sai levähtää sitten sen aikaa kun toinen rata oli menossa. Takana kuukauden tauko agilitysta ja lomailu siihen päälle. Ennen ensimmäsitä rataa käytiin lämmittelyesteillä, että tietäisin edes vähän minkälainen Cindy on.

Ensimmäisessä lähdössä Cindyn piti käydä moikkaamassa ratahenkilö, joka oli juuri sopivasti siinä ensimmäisen esteen vieressä. Onneksi kävi henkilön luonna ennen kuin ehdittiin ylittää lähtölinja, eikä sen jälkeen. Alkurata meni aika kankeasti, mutta siitä sitten lähdettiin vertymään ja loppua kohden vain parani. Aika huoletomasti sain Cindyä sitten ohjata vähin äänin ja se vain meni sinne, minne pyysin. Virheettömästi maaliin reilu viiden sekunnin yliajalla ja ylettiin sijalle 6, aika hyvä!

Toisen radan aikana porot kävelivät rinteiltä alas kisakentän viereen syömään vihreää, mutta onneksi katosivat pois ennen kuin viimeinen rata alkoi, eikä Cindy niitä päässyt kovin näkemään. Toisen lämmittelylenkin jälkeen se kyllä katseli ja nuuskutteli rinteille päin niin, että kyllä se taisi ne ainakin haistaa.

Meidän toinen rata meni vähän, noh, huonosti. Cindy kielsi sen verran monta kertaa, että hylky tuli ja kerran pysähtyi vain haistelemaan rinteille päin. Kierteli ja kaarteli.... Porot sekoittivat sen pään ihan. Toivottavasti saataisiin Rukalla olla rauhassa ilman poroja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti