lauantai 2. syyskuuta 2017

HiljaiseloaKuukausi on mennyt nopeasti ja siinä samalla tuli ensimmäinen blogitauko pidettyä puolivahingossa. Tiesin kyllä, että postauksi tulen kirjoittamaan vähemmän, mutta ei sitä aikaa jäänyt paljoa mihinkään ylimääräiseen niin jäi sitten kokonaan postailematta välikuulumisia Leviltä. Instagramin puolella oli myös hiljaista, mutta tästä tämä taas lähtee pikku hiljaa liikkeelle, kun ensimmäinen työssäoppiminen on ohi!

Minä olin siis viime kuussa muutaman viikon työharjoittelussa huskytarhalla Levillä. Harjoittelun puolivälissä pidin kolme päivää vapaata, joka sitten vierähti vuokraamassamme mökissä muun perheen kanssa Levillä. Urheiluliikkeissä käytiin ostoksilla, Särkitunturilla ja kylpylässä. Viimeisenä vapaapäivänä ennen töihin paluuta käytiin Ylläksellä gondolihissillä tunturin huipulla, mutta sumuisen ja sateisen sään takia sieltä ei nähnyt maisemia yhtään minnekkään. Harjoittelussa sain hoitaa montaa ihanaa pentua ja koirien treenit ehdittiin aloittaamaan kahtena viimeisenä päivänä. Kuusi kertaa pääsin ratsastustunnille ja kerran kävimme maastossa.


Torstaina tulin kotiin puoliltaöin ja olen nyt toista päivää kotona. Harjoittelun aikana Cindy ja Fanny ovat olleet vähän hunningolla ja paisuneet paksuiksi. Lenkille päässeet paljon vähemmän, mutta ruokaa on kyllä muistettu antaa. Seuraavaa lihatilaus on kevyempää tavaraa, että saadaan läskit pois vyötäröltä. Ensi viikko minulla olisi ollut lomaa, mutta koska projektikoirasta kiinnostuneilla on koiran kouluttamisen tehojakso menossa, joudun menemään kolmeksi päiväksi ensi viikolla kouluun kuuntelemaan teoriajuttuja. Ja sitten ensi viikon viikonloppuna on Rukan Roihurallit!

Eilen oli vesisadepäivä kirjaimellisesti, sitä vettä tuli koko ajan. Koiria kävin moikkaamassa todeten, että minulla on läskit koirat. Sadekamppeet niskaan ja käytiin alkuillasta pikaisesti 3,5km lenkki.


Tänään sitten paremmalla ilmalla olen koiria kopeloinut. Cindyn karva on vaihteeksi vähän huonommassa kunnossa, semmoista höttöä ja pumpulia, furminaattorilla olen saanut sen aika hyvin kynittyä. Kynnetkin siltä leikkasin ja sielä olis tarkoitus vähän hieroa. Nykyään tuon jääräpään kanssa harjaus ja kynsienleikkaus on hieman tappelua. Harjatessa lähtee karkuun, ei suostu tulemaan luokse ja kynsiä leikatessa nykii tassuja. Fannyn kanssa käytiin kahdestaan lenkillä ja hieroin sen jo. Sillä saattaa olla lavat ainakin jumissa. Fanny pääsee tänään ehkä saunaan ja siinä samalla voisin sen korvat puhdistaa.

Huomenna Hepuli Heikin kanssa agikisoihin Rovaniemelle. Reilu kuukauden tauko takana, saas nähdä minkälaista pelleilyä siellä radalla tulee olemaan. Kolmesta radasta mennään agirata ja hyppäri. Palataanpa asiaan niissä merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti