sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Agilitykisat Sodankylässä

(Kuvia kisoista tulee mahdollisesti myöhemmin.)

Menimme jo  eilen Rovaniemelle yöksi, koska tiedossa oli aikainen herätys ja kotoa olisi pitänyt paljon aiemmin lähteä kisoihin. Seitsemän jälkeen lähdettiin liikkeelle ja puoli yhdeksän jälkeen olimme Cindyn kanssa perillä raviradan viereisellä koirakentällä. Muut menivät kisojen ajaksi Prikaatille kotienpäivään, joten olimme Cindyn kanssa sitten kaksistaan nämä kisat. Kävin ensin hakemassa numeroliivin, sen jälkeen tavarat kisakentän laidalle ja lähdimme Cindyn kanssa lämmittelemään. Heti kentän vieressä oli metsää ja polkuja, joissa oli hyvä lämmitellä. Kun tultiin lämmittelystä takaisin kentälle, radalla oli parhaillaan menossa minit ja medit. Niiden menoa katsellessa ehdin jo vähän suunnitella, miten rata mentäisiin. Eijalla oli kivat radat ja rimat olivat 55cm! Kiva, että kolmoset aloittivat tänään kisat ja aamulla ei ollut niin kuuma ja sopivasti pilvistä.

Ensin oli agilityrata. Cindyn kanssa olimme maksien puolivälissä, ennen meidän vuoroa käytiin vähän kävelemässä ja temppuiltiin. Jännitys oli aikamoinen, että miten Cindy menee viime viikon leirin jäljiltä. Rata meni hyvin, yksi rima tuli alas persjätössä ja yksi kielto. Yliaikaakin kertyi, sijoitus 9/19, viimeinen tuloksen saanut.

Hyppyrata oli kiva, mutta harmillisesti Cindy lähti heti toisen hypyn jälkeen yksin pelleilemään radalla ja suuntasi yhdelle mutkaputkelle ja juoksi sen kaksi kertaa. No ainakin Cindyllä oli hauskaa, joka on pääasia! :D Rata meni muuten sitten hyvin parin kiellon kanssa.

Lähdettiin heti toisen radan jälkeen jäähdyttelylenkki tekemään ja Cindy pääsi kangashäkkiin nukkumaan, kun itse menin 1-luokan radoille talkoilemaan, eli oli rakentamassa agi- ja hyppyrataa ja tarvittaessa kisojen aikana pudonneiden rimojen nostelua. Menin ihan muuten vain auttelemaan, koska Facebookin kautta pyytelivät vielä perjantainakin talkooapua ja minulla ol hyvin aikaa iltapäivään saakka. Toisen radan tutustumisen aikana käytin Cindyä koirakentän ulkopuolella tarpeilla. Kun ykköset olivat ohi, kävin kanttiinissa syömässä vähän ja Cindyn kanssa käveltiin ja katseltiin tavaroita yhdellä myyntipisteellä. Ihan ei ehditty kakkosten kisoja seuraamaan, kun kyytimme tulikin jo. Huoltoasemalla jätettiin Cindy ulos tolppaan kiini ja me ihmiset käytiin sisällä syömässä ennen paluuta Rovaniemelle ja sieltä takaisin kotiin.

Kolmen viikon päästä Kemiin, jossa tarjolla sunnuntaina kaksi agilityrataa. Kaverituuttu meidän omasta seurasta ilman pyytämättäkin videoi meidän radat, pahoittelut huono laatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti