sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Tämän viikon agiliidot


Olipas minulla pätevä likka treenaamassa tällä viikolla! Tiistaina ja torstaina olimme hallilla, kun ohjasin parille muulle koirakolle treenit ja samalla Cindynkin kanssa treenattiin. Cindy omaa vuoroa odotellessa kuumena oikein kivasti ja teki sata lasissa hommia niin, että väsyi aika nopeasti. Tehtiin aika lyhyesti ja nopeasti treenit kahdessa erässä.

Tiistaina oli viikon pisin rata. Mentiin se pienissä osissa ja lopuksi koko rataa. 1. ja 2.esteen välissä tein persjätön tai japanilaisen, en tiedä kummaksi sitä voisi oikein kutsua. 4. ja 5. esteiden väliin tein jotain persjättö-saksalaissekoitusta. Kepeille tein takaaleikkauksen, koska jos menin valmiiksi Cindyn oikealle puolelle, se tuli huonosti kepeillä ja lähti herkästi puomille. Ennen koko rataa pätkät meni tosi hyvin, minulla oli vireä koira! Kun lähdettiin koko rataa menemään, Cindy keksi takaakiertää 6.esteen, joten tein vitosen ja kutosen välissä puolivalssin. Kokonaisuudessaan tosi hyvin sujuneet treenit!


Tostaina sain vihdoin ja viimein siivottua koirien tarhan. Olosuhteet eivät olleet siihen parhaimmat, edellisenä yönä oli satanut lunta, maa vähän kostea ja melkoinen myrsky oli pari päivää. Menihän siinä sitten aikaa niin, etten ehtinyt Fannyn kanssa käymään lenkillä. Otin sen sitten illalla myös mukaan hallille ja pääsi edes vähän liikkumaan lämittelyn ja jäähdyttelyn aikana. Tarkoitus oli Fannyn kanssa ennen hallilta lähtöä leikkiä hallissa ja mennä vaikka putkea, mutta ne unohdin ihan täysin ja muistin ne vasta oven laitettua lukkoon jo. 

Suunnittelin Cindylle pari pienempää rataa. Ensin menimme oikean puolesta rataa. 2.esteelle perjättö ja 4.esteelle viskileikkaus. Rata menin pienissä palasissa ja kokonaankin oikein hyvin. Aluksi Cindy ei mainannut mennä putkeen ja otimme pelkästään 3. ja 4.hyppyä ja niiden kautta sitten putkeen. Cindy irtosi hyvin 9.hypylle. 

Toinen rata oli vähän haastavampi. Jouduin tekemään jaakotuksen 2.esteelle, että Cindy käätyisi kepeille paremmin. 5. ja 10.esteillä ennakoivat valssit ennen keppejä. Viitosella Cindy ei meinannut oikein kääntyä kepeille, tein ehkä liian myöhään valssin. Tätäkin rataa mentiin pienemmissä pätkissä ja kokonaan. Myös torstaina treenit meni hyvin! 

Seuraavan kerran treenataan ensi viikon torstaina ohjatusti. Sen jälkeen en tiedä, miten kerkeämme ja pääsemme treenaamaan. Juhannuksen jälkeen on viiden päivän leiri Nastolassa! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti