sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Näitä asioita haluan tehdä kesällä

You Tubessa pyörii parhaillaan videoita siitä, mitä asioita haluaa tehdä kesällä, eli Summer Bucket listoja. Niistä sainkin idean tähän postaukseen ja näköjään Jenny myös on tehnyt oman listan. Voitte linkittää omia listoja kommentteihin! Kesä menee vähän pieleen koulussa töitä tehdessä, mutta otetaan ilo irti edes näistä lyhyemmistä lomista! Aikaa näiden suorittamiseen asetan kesä-elokuun.

Mätsäreitä
Ainakin yksi match show on tiedossa heinäkuulle.

Agilitykisat
Sinne Kajaaniin en ilmoittanutkaan Cindyä. Viime kisoista jäi kuitenkin sen verran paha maku suuhun, että nyt pitää treenata ja katsoa missä mennään. Tämä viikko pidettiin väliä agilitysta, enkä uskaltanut noin vain ilmoittaa sitä sinne ilman treeniä. Osittain myös tuomari vaikutti asiaan. Heinäkuussa Sodankylään ja ehkä Kemiin, riippuu miten Sodankylässä menee.


Agilityleiri

Juhannuksen jälkeen olemme Cindyn kanssa viisi päivää Anjan agilityleirillä! Tiedossa siis pientä agilityähkyä ja toivottavasti opitaan sielä myös jotain :)

Petotesti 
Rovaniemellä on testi tarjolla heinäkuussa kolmena päivänä. Olisi mielenkiintoista viedä koirat karhulle ja nähdä niiden reaktio.

Pieni Karhunkierros
Seuraava lomani on juhannuksen jälkeen kolme viikkoa, eli heinäkuun puolelle menee. Kesän lämpimät kelit ja hyttyset eivät ole mitkään parhaimmat olosuhteet retkeilyyn, mutta vaikuttaa vähän siltä että edessä on kylmä kesä. Monta vuotta olen halunnut Oulankaan, Pieni Karhunkierros olisi mukava päiväretki.

Fanny ja Cindy Auttikönkäällä, heinäkuu 2016
Koirien uittaminen
Koiria voitaisiin edes kerran kokeilla uittaa järvessä, jos kelit yhtään lämpenee ettei vesi nyt ihan jääkylmää olisi tai sitten suuntaamme vain Rovaniemelle koirauimalaan...

Koirakahvilaan
Rovaniemelle aukaistaan kesän ajaksi koirakahvila, miten siistiä! Sielä olisi mukava pyörähtää koirien kanssa, vaikkapa uinin tai mätsärin yhteydessä.

Näköalat Auttinkönkään lintutornista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti