keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Match Show 13.5.2017

Lomahan lähti mukavasti käytiin mätsärillä Rovaniemellä. Meillä oli kotona aamulla maa valkeana ja lunta satoi lisää. Valtatien kunto oli aika huono ja meillä oli autossa jo kesärenkaat. Äiti manasi, että ei me keretä mätsäriin, jos pitää viittäkymppiä körötellä ja sää on niin huono, kohta käännytään takaisin kotiin. Kelimakeroiden mukaan sää oli Rovaniemellä ihan toisenlainen. Oltiin jonkin matkaa menty ja yhtäkkiä tie oli ihan sula ja kuiva, sekä aurinko paistoi. Rovaniemellähän sitten sää oli aika hyvä, mitä nyt välillä meinasi lunta sataa ja tuulla aika kovaa. Mukaan otin yhden mätsäreistä voittamamme ruokasäkin, jonka sain myytyä eräälle henkilölle, joka myös tuli mätsäriin.

7.5.2017

Ennen ilmoittautumista kävin Fannyn kanssa jo kehässä harjoittelemassa ja kuulostelin, mitä mieltä Fanny olisi kehässä juoksemisesta. Fanny oli oikein reipas ja seisoi hyvin, sille jopa kelpasi pelkät nappulat. Päätin, että ilmoitan Fannynkin. Molemmat siis isoihin koiriin, sekarotuisille ei ollut erikseen omaa luokkaa. Kävin Cindynkin kanssa kehässä ja harjailin vähän molempia. Paikan päällä oli arvonta ja kävimme siihen osallistumassa, jokainen arpa voitti. Voitettiin selfiekeppi ja amk:n pientä sälää :D

Kun mätsärit alkoivat, siirsimme tavaramme toiseen päähän parkkipaikaa, lähemmäs kehäämme. Ennen isoja aikuisia oli veteraanit, niitä oli vain kaksi. Saimme jonkin aikaa odotella, koska Cindy oli vasta numerolla 16 ja Fanny numerolla 18. Kaikkiaan isoja aikuisia oli 22, aikas vähän, koska usein isoja on yli 30. Oikeastaan koko mätsärissä taisi olla normaalia vähemmän porukkaa. En tiedä oliko ajankohta huono vai tapahtumaa ei oltu mainostettu tarpeeksi. Fanny huomasi monta kivaa koirakaveria, joihin olisi halunnnut mennä tutustumaan ja varmaan leikiksi olisi pistänyt :) Parempi näin päin, että olisi arkaillut muita koiria.

7.5.2017

Cindy sai punaisen nauhan. Tykkäsin tuomarista, hänellä oli reipas ote koko hommaan. Juostiin kehä yhdessä ympri, jonka jälkeen tuomari kävi koirien luona ja juostiin yksitellen edestakaisin ja kehä ympäri. Nopeasti kävin vauhtamassa koiran, koska Fanny oli seuraavassa parissa. Fanny sai sinisen nauhan. Oikeastaan toivoin sitä, ettei tulisi ongelmaa viedä koiria nauhakehään, mutta olisihan se punainen ollut Fannylle aikas kiva. Fanny seisoi tosi hyvin ja heilutteli vain häntää, kun kehuin sitä. Juoksukin oli aika hyvä. Voisihan siinä enemmän ryhtiä olla. Joskus Fanny peinaa mennä liian lujaa ja joskus aika hitaasti. Kulku kehässä oli samanlainen kuin Cindyn kanssa. Fannyn kanssa meidän piti mennä vain edestakaisin.

7.5.2017

Äiti lähti jo autoon, joten laitoin Cindyn tolppaan kiini. Nauhakehässä seisotimme koiria ja juostiin kierros-pari ympäri kaikki yhdessä. Tuomari alkoi tiputtelemaan koiria. Ajattelin, että Fanny varmaan voisi sijoittua, koska kerrankin se esiintyi hyvin! Ei sijoitusta tällä kertaa, mutta Fannyyn olen niin tyytyväinen! Ehdin hyvin vaihtaa koiraa, kun sinisiä juoksuttivat ja sijoittivat vielä.

Punaisia koiria oli hieman enemmän, koska tuomari antoi viimeisessä parissa molemille punaisen nauhan. Juostiin kahdessa porukassa kehä ympäri ja sen jälkeen tuomari alkoi tiputtelemaan koiria ulos. Cindyn kanssa jäätiin neljän parhaan joukkoon. Juostiin vielä kehää ympäri ja seisotettiin koiria. Tuomari kävi koiria lähempää katsomassa. Cindy sijoittui kolmanneksi. Kehän jälkeen tavarat reppuun ja autolle.

Jäljestä kävin hakemassa 800g Mushin annospullia ilmaiseksi, koska minulla oli sinne semmoinen kuponki. Mustista ja Mirristä haimme 6kg Maukasta ja saimme kaupan päälle Maukkaan kylmälaukun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti