tiistai 9. toukokuuta 2017

Kysyttävää?

Viime aikoina on tullut aika paljon kysymyksiä, varsinkin anonyymeiltä liittyen juuri tähän minun opiskeluun. Joihinkin olen aika pitkiäkin vastauksia kirjoittanut ja olisi varmaan kiva, jos kysymyspostauksen merkeissä kysyisitte kaikki mieleen painuvat kysymykset pois! Niin ei sitten kommenteissa tulisi tämmöistä: joku kommentoi kysymyksen, minä vastaan, perään saattaa vielä tulla toinenkin kysymys ja minä vastaan. Sieltä niitä ei varmaan monikaan huomaa ja lue, ja sitten joku tulee vielä myöhemmin kysymän samaa juttua myöhemmin. Eihän siinä mitään, kommentit on kivoja, varsinkin kun niitä ei nyt hirveän paljoa tule! Saisitte olla aktiivisempia ;) Kysymyspostauksen merkeissä muutkin pääsisivät lukemaan kysymyksiin vastaukset ja varmaan saisivat omaankin kysymykseen myös vastauksen, jos on käynyt samanlainen kysymys mielessä. No pointtini tuli varmaan tuli teille selväksi ja ei muuta kuin kommentteihin runsaasi erilaisia kysymyksiä liittyen nyt vaikka tähän minun opiskeluun, Cindyyn, Fannyyn, koiriin ylipäätänsä ja mitä nyt mieleen tulee! Sovitaanko eräpäiväksi vaikka 21.5.2017. Siihen asti on siis aikaa laittaa kysymyksiä ja sen jälkeen toivottavasti se kysymyspostaus sitten tulee.

5.5.2016 Fanny & Nysse

14 kommenttia:

 1. Miksi halusit alkaa kirjoittamaan blogia? Mikä on mielestäsi vaikeinta agilityssä? Miten kuvailisit itseäsi radalla (esim. nopea, hidas, ketterä..)? Mikä on mielestäsi se ikä, milloin harrastamista pitäisi vähentää koiran kanssa?

  VastaaPoista
 2. Paljonko sun keskiarvo oli ysin lopulla? Paljonko pisteitä tarvii, että pääsee opiskelemaan eläintenhoitajaksi? Mitä pitää hankkia kouluun etukäteen? Onko jotain mitä kannattaa ottaa huomioon, jos lähtee eläintenhoitajaksi opiskelemaan? Saako koulun asuntolassa olla viikonloppuisin? Onko kaikille paikka asuntolassa vai miten ne jaetaan? Miten asuntolan huoneet on varusteltu? Mitä tarvikkeita pitää ottaa mukaan? Onko asuntolan keittiössä jokaiselle joku laatikko tms, mihin laittaa omat ruuat ja astiat? Onko mahdollista lähteä ulkomaille työharjoitteluun? Miksi valitsit juuri tämän paikan opiskella? Miksi eläintenhoitajaksi? Mitä tulevaisuuden suunnitelmia?

  VastaaPoista
 3. Ei oo kyl varsinainen kysymys mut, luettele eläintenhoitajan hyviä ja huonoja puolia.

  VastaaPoista
 4. Saako kouluun ottaa muita lemmikkejä kuin koiran? Esim hamsterin tai jonku muun häkkieläimen. Onko monellakin opiskelijalla oma koira? Onko omasta koirasta mitän hyötyä oiskelun suhteen? Jääkö mistään paitsi, jos ei ole omaa koiraa? Onko tunneilla esim koirien koulutusta, johon tarvittaisiin koiraa? Jos omaa koiraa ei ole, miten osallistuu tällaisille tunneille? Onko opiskelu hirveän rankkaa? Onko fyysistä? Onko koulussa paljon kokeita? Mitä normaaleita aineita teillä on (äikkä, enkku yms)? Onko ekana vuonna työssäoppimista?

  VastaaPoista
 5. Moneltako koulu loppuu perjantaisin? Jos lähtee viikonlopuksi kotiin ja juna lähtee aiemmin kuin koulu loppu, saako tunnilla lähteä aiemmin? Moneltako koulu alkaa ja loppuu yleensä? Kuuluuko opiskelijalle aamupala? Entä mitä muita ruokia? Moneltako ruokailut ja aamupala on? Onko ruoka hyvää?

  VastaaPoista
 6. Saako ottaa muita lemmikkejä mukaan kuin koiran?

  VastaaPoista
 7. Mites koulus suhtaudutaa muihin eläimii ku koirii? Tyylii kani, marsu?

  VastaaPoista
 8. Minkä kokoisia asuntolan huoneet ovat? Onko huoneissa mitä kalusteita? Onko huoneissa esim pöydät? Saako ottaa häkkieläimiä mukaan?

  VastaaPoista
 9. Saako koululta oppikirjat ja vihkot normiaineisiin?

  VastaaPoista
 10. Onko koululla paljon vapaa-ajan toimintaa asuntolassa? Esim katotaan porukalla leffaa?

  VastaaPoista
 11. Onko teidän koulussa paljon kauempaa tulleita opiskelijoita?

  VastaaPoista
 12. Onko asuntolassa paljon toiselta paikkakunnalta muuttaneita?

  VastaaPoista
 13. Tiiätkö yhtään minkä lainen taso on tänä vuonna eläintenhoitajaksi haluavilla? Siis keskiarvo? Kun tänä vuonna ei ole pääsykokeita? Paljonko keskiarvon/pisteiden pitäis olla, että olisi mahdollisuus päästä sisään?

  VastaaPoista
 14. Etkö joskus harrastanut ratsastusta? Harrastatko vieläkin jos et niin miks lopetit?

  VastaaPoista