keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Fanny läpivalaistaan 15.5

Fannylle on siis varattu aika luustokuviin, vihdoin ja viimein ja saadaan tietää luuston todellinen tilanne. Olen varautunut aika rumaan jälkeen. Kyynäreet, selkä ja lonkat kuvataan ja polvet tutkitaan muuten.

Viime elokuussa Fannylla oli se yksi kipeän oloinen viikonloppu, mutta sen jälkeen ei ollut mitään. Koska Fanny ei venyttelyissä oikein taipunut mihinkään suuntaan, päätin varata sille ajan tammikuussa hierojalle tänne Kajaaniin, kun Fanny oli sen kuukauden täällä. Jumeja oli ihan kivasti ja hieroja mainitsi Fannyn huonoista takakulmauksista, painoa varasi enemmän vasemmalle puolelle kroppaa. Oikean kainalon seudulla oli lämpöeroa, joka sitten saattoi johtua revähdyksestä. Uusi hieronta loppukuulle. Tammikuussa rokotusten yhteydessä mainitsin takapäästä eläinlääkärille ja hän sanoi siitä, että suora kinner voi altistaa lonkkien huonolle rakenteelle.

Hiihtolomalla koirat jäsenkorjattiin ja Fannylla oli selkä ihan jumissa. Jäsenkorjaaja sanoi sittä, että jos Fanny ei halua aina autoon hypätä, sillä saattaisi selässä olla jotain. Oli tarkoitus jäsenkorjata Fanny toisen kerran, mutta se sitten jäi ja nyt Fannylla on ollut hiivaa mahassa, eikä sitä sen takia voi mitenhään hieroa tai hoitaa.

Fanny on nyt ollut väkisin kevyllä liikunalla kotona, enkä ole sitä mitenkään enää juoksuttanut tarkoituksella juoksulenkeillä, Fanny on saanut itse mennä omaan tahtiin vapaana. Se mitä ollaan Fannyssa huomattu näin jälkikäteen, niin se on ollut jo useamman vuoden ajoittain haluton hyppäämään autoon ja olen joutunut norstamaan sen sinne. Ollaan ajateltu, että johtuisi siitä että Fanny pelkää käynnissä olevaa autoa ja varoo pakoputkesta tulevaa savua. Äiti ja muut perheestä ovat nyt tämän talven aikana huomanneet sen, että Fanny nukkuu enemmän oikealla kyljellä ja Fanny antaa huonommin hoitaa sitä puolta.

Fanny kuvataan Kuusamossa, siellä sen on meillä päin varmaan edullisin paikka. Sodankylästä ja Pellosta äiti yritti kysellä, mutta siellä eivät olleet yhtään yhteistyökykyisiä ja palvelivat huonosti puhelimessa. Nyt jäädään vain jännittämään...

2 kommenttia:

  1. Jos kuvissa ilmenee jotain odottamatonta joka ei ole hoidettavissa nii lopetetaanko Fanny sitten?

    VastaaPoista