lauantai 22. huhtikuuta 2017

Agilitysta, lomasuunnitelmista ja muista kuulumisista

Tiistaina olimme heti aamupäivästä koirien kanssa hallilla. Olin suunnittellut kolme eri ratapätkää mitkä sitten väsäsin halliin. Vähän piti ensimmäistä pätkää muuttaa, koska alkuperäinen ei mahtunut. Fannylle laitoin rimat 30cm ja Cindyllä 45cm. 

Fannyn kanssa treenasin ensimmäisenä. Ratapätkä puomin luona meni aika kivasti ja putkeen Fanny meni liiankin mielellään. Putki puomi erottelu oli Fanylle vähän  vaikea, mutta sekin onnistui. Välillä Fannylla meinasi mielenkiinto loppua. Otettiin myös pätkää niin, että 4.esteeltä mentiin keinulle ja renkaalle. Renkaalla Fanny meni aluksi väärästä välistä. Fanny meni näiden jälkeen odottamaan uutta vuoroa ja oli Cindyn vuoro. Minulla oli palkkana nakkeja ja niistä Cindy oli liiankin innoissaan. Cindy meni pätkää niin innoissaan ja vauhdikkaasti, että väsytti itsensä tällä pisteellä aika hyvin. Cindyn kanssa ei ollut mitään ongelmaa, puomillekin mentiin, vaikka putken suu oli houkuttelevasti vieressä. 


Harmailla numeroilla merkitty pätkä meni Fannyn kanssa ihan hyvin. Nyt vauhti oli jo hitaampi ja 3.esteen rima tippui herkästi. Ennen taukoa kokeiltiin yksittäin keppejä ja ne meni ihmeen hyvin. Alkuun oli vähän ongelmia. Cindynkin kanssa viimeiset pätkät meni ihan hyvin. Nyt se oli väsyneempi ja jotenkin kepeille oli hankala mennä, se yritti monesti aloittaa kepit väärältä puolelta.  

Cindyn kanssa menimme tiistai-iltana Kuusamoon yöksi ja keskiviikkona tulimme Kajaaniin takaisin. Pyöräilykausi avattiin eilen kauppareissun yhteydessä ja ensi viikon torstaina alkaa agilitykoulutukset koulun kentällä! Lomasuunnitelmat meni vähän uusiksi... Olenkin kesälomalla äitienpäivän jälkeen kolmeviikkoa ja juhannuksen jälkeen kolme viikkoa. Ensimmäisellä lomalla tiedossa on parit mätsärit, agilitykisat ja mahdollisesti käydään Poskeessa uimassa. Juhannuksen jälkeen me ollaan Cindyn kanssa viisi päivää agilityleirillä Nastolassa! Onko joku täältä myös tulossa sinne? Joudun kahdeksan kerran koulutuksista neljä myymään, joka vähän harmittaa. Ennen ensimmäistä lomaa ehditään kolmesti käymään treeneissä, loman ajalta kolmet treenit myyn ja loman jälkeen päästään enää yksiin treeneihin, koska kaksi muuta torstai-iltaa menee töissä. Ensi viikolla menemme perjantaina Cindyn kanssa Ouluun ja lauantaina on kisat :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti