torstai 16. maaliskuuta 2017

Sää suosi


Tätä ilmaa on odotettu! Kokon viikon on ollut pilvinen sää ja eilen oli tosi kiva käydä räntäsateessa Fannyn kanssa lenkillä. Piti hetki suunnitella seuraavien päivien lenkkipaikat ja ottaa kaikki ilo irti tämän päivän auringosta! Huomenna on taas pilvistä ja lunta vaan sataa, joten silloin voidaan käydä tylsä flexilenkki, lauanatina on mätsäri ja sen lisäksi ei ehkä lähdetä lenkille. Sunnunaina käydään joko vetämässä, metsässä lumikenkälenkillä tai mennään mummolaan.

Keväiset on ilmat. Tänäänkin lämpotila on ollut plussan puolella ja tarkeni oikein hyvin softshelltakilla. Aurinko lämmitti mukavasti ja ihan hiki tuli liikkuessa.


Matkaa kertyi reilu 3km, mutta silti aikaa kului yli tunti. Lumisella kelkkajäljellä ei niin nopeasti kävellä, kuin taisaisella ja kovalla tiellä. Kamera lähti tottakai mukaan ulkoilemaan ja kivoja kuvia sain niin tytöistä kuin maisemista. Kelkkajälki meni sähkölinjan alla ja kävimme tuoreenmaalla jäljellä kääntymässä järven rannalla. Cindy ja Fanny saivat irti juosta ja menivät varmasti matkan tuplana. Väillä kumpikin juoksi monta sataa metsiä minua edellä. Cindy kuunteli hyvin ja kävi välillä luonani. Fanny meni omaan tahtiin edellä ja sitä sai hetken huudella ennen kuin tuli luokse.

Olen pohdiskellut Fannylle erilaista ruokintaa, jottei hiivaa enää tulisi ja maha saattaisi toimia paremmin. Siitä ajattelin kirjoittaa oman postauksen ehkä vielä loman aikana.

Lellipentu ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti