sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Hiihtolomaa odotellessa

Halusin tehdä postauksen ja en muutakaan aihetta keksinyt kuin hiihtoloman suunnitelmista kertoa. Hiihtoloman aikana yritän sitten ahkerasti postailla! Aiheita saatte toki laittaa, joita yritän ensi viikon aikana tallitöiden ohella toteutella ja ehkä myös lomalla. Loma alkaa 10.3. Paikkari ei täällä päin liiku ensi viikolla, kun on muilla lomaa, ihan perseestä. Junalla menemme Cindyn kanssa Rovaniemelle 9.57-14.40 ja koululta pitää kysellä kyytiä, että päästäisiin asemalle. Ei huvittaisi hirveän tavaramäärän ja koiran kanssa raahautua kävellen 4km keskustaan, tai sitten tilaan taksin. Loma loppuu 20.3 ja tulemme tänne takaisin junalla Rovaniemeltä 15.18-20.00.

Lauantai 11.3
Agilitykisat Torniossa! Perjantaina mietin ja mietin, mennäänkö vai ei, oli viimeinen ilmoittautumispäivä. No olihan minun nyt pakko ilmoittaa meidät sinne, kun tarjolla on kolme agilityrataa. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta... Katsotaan nuo kisat ensin ja niiden jälkeen pitää laittaa seuraava ilmoittautuminen menemään täällä 25.3 oleviin kisoihin. Perjantaina jäädään Rovaniemelle yöksi niin matka kisoihin lyhenee puolella. 2-luokka on ennen 3-luokan minejä ja medejä ja siellä nyt ei luulisi niin kauaa menevän, kun kakkosia on niin vähän, riippuu kuinka moni nyt jälkikäteen ilmoittautuu kalliilla hinnalla.

Sunnuntai 12.3
Alustavasti suunniteltu, että mentäisiin Riisitunturille vähän retkeilemään, vihdoin ja viimein. Suurella todennäköisuudellä Cindy jäisi kotiin edellisenä päivänä olevien kisojen takia.

Maanantai 13.3
Cindy ja Fanny pääsevät hierontaan/jäsenkorjaukseen.


Keskiviikko 15.3
Cindyn kanssa menemme Kuusamoon koirakerhomme jatkoryhmään agilitytreeneihin, saadaan edes jotain ohjattua treeniä!

Lauantai 18.3
Bernhardinkoirayhdistyksen tueksi Posiolla järjestetään mätsäri. Sinne olisi tarkoitus mennä kummankin koiran kanssa :) Isoihin aikuisiin ja aika varmasti myös parikilpailuun.

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä agikisoihin! Meillä on vähän treenaminen jäänyt milloin mistäkin syystä. :)

    VastaaPoista
  2. Onnea mätsäriin ja agikisoihin! :)

    VastaaPoista