perjantai 17. maaliskuuta 2017

Agitreenit heppamaneesilla

Keskiviikkona kävimme Cindyn kanssa kuokkimassa jatkoryhmän treeneissä. Meidän lisäksi sielä kaksi muuta koirakkoa. Pienen villakoiran menoa oli kiva katsella ja bortsun ohjaajan kanssa saimme aikaan koiramaset keskustelut :)

Maneesin takaa lähti pieni tie, jossa oli hyvä käydä lämmittelemässä. Tie erkani moneksi muuksi tieksi semmoiseksi sokkeloksi, ettei olisi ollut ihme jos olisimme eksyneet sinne. Cindy sai osan aikaa mennä vapaana.

Jokainen pääsi kaksi kertaa radalle. Minua meinasi vähän jännittää, kun aloitimme Cindyn kanssa ensimmäisenä ja muut katsoivat hiljaa. Se taisi vaikuttaa myös Cindyyn ja aluksi se kiersi ensimmäiset esteet eikä hypännyt niitä, kun menin toisen esteen taakse ottamaan sitä vastaan. Lähdin sitten Cindyn kanssa yhtä aikaa liikkeelle ensimmäisen esteen tienoilta, välillä otimme myös lentäviä lähtöjä. Putkelle en tehnyt jarrua, kun Cindy ei ole niin nopea. Cindy otti pari kertaa kouluttajasta häiriötä. 6.esteelle jaakotus ja toisella kerralla tein purkijarrun, koska sen jälkeen oli tiukempi käännös kepeille. Toiseksi viimeiselle esteelle takaakierrossa Cindyä sai ohjata tarkasti, koska se herkästi vain kiersi esteen eikä tullut yli. Ensimmäisellä kerralla radalla jutut meni ihan kivasti. Pehmeä hiekkapohja taisi olla raskas, joka sitten väsytti Cindyn nopeasti. Toisella kerralla Cindy oli jo väsyneempi, eikä treenattu niin kauaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti