keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Toivon kipinä

01.01.2017

8.helmikuuta

Meidän toiset treenit. Anjan kisavideosta otin alkupätkän radaksi, pienen tilan vuoksi esteitä jouduin ottamaan välistä pois ja muutenkin vähän muokkaamaan. Aluksi otettiin keinua yksittäin, vahvisteltiin sitä. Cindy paukutteli keuinua ja otettiin sitten koko keinua. Rataa otettiin useamman kerran ja lopuksi mentiin se vähän erillä tavalla. Videotakin sain puhelimella otettua, se löytyy Instagramista. Treeni meni aiempaa paremmin. Vauhtia alkoi enemmän löytymään ja Cindy kepitti hyvin eikä keinussakaan ollut mitään pelättävää.

01.01.2017

11.helmikuuta

Viikonloppu oltiin Cindyn kanssa kotona ja launatina kävimme hallilla vähän treenaamassa. Fannykin lähti mukaan ja pääsi vähän hyppelemään. Cindyn kanssa ensin otettiin kontaktiesteen yksittäin ja ne meni hyvin! Alastulon kontaktipinnalla naksutin naksuttimella, kun Cindy osui siihen ja namialustalla oli palkka.

Radaksi otin Rakkiksen viikon 6 treeniradan, valssitreenin. Koko rataa en saanut halliin mahtumaan ja keskellä olevat pylväät hankaloittivat. Rataan tuli sitten vain hyppyjä, kun kepit ja putket eivät enää mahtuneet halliin. Cindyn kanssa käytiin kaksi kertaa radalla. Rata ja valssit meni ihan hyvin, mutta tuntui siltä että olen niissä myöhässä. Pylväät olivat tiellä ja niitä piti varoa.

Fannykin kävi radalla. Sillä riitti intoa ja vauhtia niin, että esteitäkin meni ohi. Sillä aikaa, kun minä treenasin Cindyn kanssa, pikkuveljeni oli Fanny kanssa ja menivät keinua, puomia ja putkia. Toisella kerralla Fannya ei enää kiinnostanut niin ei sitten treenattu toista kertaa.

Huomenna menemme Cindyn kanssa Rakki-Areenalle treenaamaan ja sunnuntaina on epikset jonne ennakkoilmoitin meidät 😁

01.01.2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti