tiistai 7. helmikuuta 2017

Ensimmäiset agilitytreenit lähes 2kk tauon jälkeen


Agitauko venyi sterkkauksen takia ja sunnuntaina päästiin ensimmäiset treenit treenaamaan. Kummosta ei voida koulun hallilla tehdä, kun tilaa ei paljoa ole, pohja huono ja kaikkia esteitä ei ole. Rakki-Areenalle vapaavuoro olisi kiva ja vielä kivempi olisi, jos siellä on aina yhden viikon tietty rata pystyssä! Huomenna olisi tarkoitus käydä taas jotain pientä rataa ottamassa ja viikonloppuna sitten kotona. Jotain ratoja yritän etsiä netistä Googlen kuvahausta ja YouTubesta. Meillä olisi varmasti paljon muutakin kuin pelkän radan treenaamista, mutta yksin tämä on aika vaikeaa. Yhdet epikset olisi parin viikon päästä, Rovaniemellä koulutus kuun lopussa, jos sinne päästään tai edes lisätietoa saataisiin ja olisi mahtavaa käydä Kuusamossa jatkoryhmän treeneissä treenaamassa hiihtolomalla.

Lämmittelyksi käytiin kävelemässä hevosten ajoradalla. Cindy pääsi vapaaksi ravailemaan ja muutamat laukat se myös vetäisi. Radan otin kerhomme Nimenhuudosta ja mentiin pätkää 4-12, siihen sopivasti aidat riittivät, koska Motivaattorissa on vain viisi aitaa.


Radan rakennettua Cindy otti pyörähdykset molempiin suuntiin useamman kerran, puhotteli jalkojen välissä ja ali ryömi sekä otti parit juoksut. Uudella Ke-Hun lelulla leikittiin ja se oli niin kiva. Tajusin, että olin unohtanut ottaa vettä Cindylle mukaan...

Ensin otettiin kepit yksittäin ja muisteltiin niitä. Namialusta sekoitti Cindyä ja loppu jäi pujottelemasta. Sitten saatiin ihan onnistuneesti kepit ja ennen koko rataa otettiin mietityttävät kohdat. 10. esteeltä yhdelletoista piti ohjata tarkasti, kun Cindy herkästi jätti takaakiertämättä sen. En tiedä voisiko ohjausta kutsua saksalaiseksi 11.esteellä, mutta ohjaus onnistui, vaikka käänsin Cindylle selän. Paljoa en viittinyt jäädä rataa hinkkaamaan, kun Cindylle ei ollut juotavaa. Rata mentiin muutaman kerran ihan onnistunein suorituksin ja radan purun jälkeen kokeiltiin niitä rallyn AVOn vaikeita liikkeitä.  Se sunnuntai on vielä ihan auki, että mennäänkö vai ei, sinne rallyepiksiin. Riippuu kumpana päivänä pääsen hallille ja miten kavereiden näkeminen onnistuu. 

2 kommenttia:

 1. Minä olen tainnut jäädä unholaan näiden kommenttien kirjoittamisen kanssa :o
  Blogia olen kyllä aktiivisesti seuraillut, mutta ei ole tullut vain kommentteja rustailtua :) Noh, nyt olen täällä taas!
  Kiva agipostaus, ja ihana tuo viimeinen kuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika hiljaista on ollut kommenttien suhteen.

   Kiva kuulla, kiitos! :)

   Poista