lauantai 28. tammikuuta 2017

Se joutui ulkoruokintaan

Eilen tulimme Fannyn kanssa kotiin ja huomenna mukaani lähtee Cindy, pääsemme palaamaan normaaliin liikuntaan ja agilitya treenaamaan! Fanny ei lähde enää mukaani Kajaaniin, ehkä joskus monen kuukauden päästä keväällä tai kesällä, jos tulee hyvä sauma, että Cindy voi jäädä kotiin lomailemaan, mutta epäilempä. Fannyn kanssa ehdimme käydä Kajaanin keskustassa sekä Mustissa ja Mirrissä, matkustimme paikkarilla pariin otteeseen, Fanny näki muita koiria, kerran yritimme agilitya, rally-tokoa treenattiin kaksi kertaa ja Fanny oli mukanani koulussa ja kaikkia noita halusin ehtiä tekemään Fannyn kanssa ennen kuin se tulee takaisin kotiin. Junassa matkustettiin neljä kertaa ja linja-autossa olimme eilen melkein neljä tuntia. 

Tosiaan keskiviikkona treenattiin toisen kerran rally-tokoa. Oikein kivasti sujui! Suunnittelin itse radan. Torstaina Fannylla oli sitten hieronta, edellisestä oli kolme viikkoa ja Fanny oli ollut hierontojen välissä aika kevyellä liikunnalla. Hiivatulehduksen takia hieroja teki aika kevyen hieronan. Oiken kyynäreen kohdalla lihaksissa oli vielä vähän lämpöeroa, selkä ei oikein joustanut ja sielä oli jotain jumia. Hieroja kokeili oikeaa polvea ja liikutteli sitä. Minäkin kokeilin sitä ja joku luiskahdus sielä tapahtui. Oikea jalka oli polvesta alas päin sisälle kääntynyt ja sen hieroja huomasi jo liikkeitä katsoessa. Lantiossa oli jumeja ja se oli vino oikealle. Hieroja teki kevyen hieronnan ja juteltiin luustokuvista sen muista, joita hieroja suositteli. Polvet, lonkat, selkä ja kyynäreet kuvata. Aterinakorvauksista saan sen verran rahaa joilla saisin kustannettua hyvällä tuurilla kuvat ja jemmasta löytyi raha fysioterapeutille. Pitäisi vaan äiti ylipuhua... 


Kotona muilla meni hermo Cindyyn ja se joutui alkuviikosta ulkoruokintaan. Olihan yli 10 päivää kulunut ja tikit sulaneet. Yksin ollessa se oli pitkin sohvia ja pöytiä hyppinyt. Söi puolikkaan konvehtin suklaata! Maha siitä meni sekasin ja illalla oli aika levoton, mutta vielä tuo on hengissä :D Karva sillä on ihan tippunut olemattomiin ja heti eilen harjasin viimeisetkin tupot. Ei taida sterilointi yhtään auttaa asiaa. Taidan kokeilla aloe vera suihketta ja ehkä joskus pesen sen aloe vera shampoolla. Leikkaushaava näyttää hyvältä ja karvat ovat hyvin kasvanut takasin. 


Tänään Cindy pääsi ensimmäiselle remmilenkille sterkkauksen jälkeen. Kävimme käppäilemässä ehkä 3km. Pihalla temppuiltiin, otettiin seuruuta ja rally-tokoliikkeitä ja leikittiin narulelulla. Saikun aikana on ylimääräistä kertynyt ja nyt pitää ruoan kanssa olla tarkkana. Leikkauksen aikana painoa oli 22kg ja risat ja silloin jo eläinlääkäri sanoi, että vatsa ontelossa oli rasvaa, vaikka ihan hyvin luut tuntui. Ehkä Cindylle 21,5kg  olisi hyvä paino. 

Huomenna ehkä ennen Rovaniemelle lähtöä käymme Rossun ja koirien kanssa lenkillä. Vielä tälle talvelle olisi kiva käydä retkellä Riisitunturissa Jennan ja Rossun kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti