tiistai 31. tammikuuta 2017

Päivä kuvina 30.01.201707.30 Puhelimen herätys soi. Herään ja suuntaan rutiinejan noudattaen heti vessaan, pesen hampaat ja karvot.

07.45 Vessassa menee aikaa vartti. Tulen takaisin huoneeseeni ja vaihdan päivävaatteet. Hiusten harjaus ja sängyn petaus.

08.00 Cindystä en vielä oikein välitä, se jatkaa uniaan, kun minä lähden koulun ruokalaan syömään aamupalaa.

08.25 Aamupala syöty ja seuraavaksi lähden käymään Cindyn kanssa ulkona. Kierrämme koulun pihan ja Cindy tekee normaalisti molemmat tarpeet.08.45 Istahdan sohvalle, tarkoituksena kirjoittaa perjantailta Wilmaan oppimispäiväkirja ja katsoa telkkarista Eläinsairaalaa. Cindyn kutsun viereeni. Eläinsairaala ei näkynytkään Neloselta, mutta Subilta oli alkamassa puoli kymmenen jokin jakso Salkkareita. Kirjoitan päiväkirjan ja katson samalla You Tubesta videoita. Cindy saa jossain välissä aamuruoan.

09.10 Minulla oli tarkoitus mennä vasta klo 12 traktoritunnille ja lähdimme siitä sanomaan opettajalle verstaalle. Asioita sumplittiin ja menimmekin kaverin kanssa jo aamusta ajamaan traktoria. Alunperin oli tarkoitus aamupäivästä käydä Cindyn kanssa lenkillä.

09.35 Kaverin kanssa palaamme asuntolalle vaihtamaan työvaatteet ja menemme sitten takaisin verstaalle ja traktoritunnille.

11.15 Pääsemme ruokatauolle. Käyn lounaalla ja vielä hetkeksi ehdin asuntolalla käydä. Päiväkirjan kirjoittaminen jäi aamulla kesken, joten kirjoitin sen nyt loppuun.

11.59 Tasalta jatkuu tunti, joten nyt pitää rientää!


13.30 Tältä päivältä traktorilla ajelut ajeltu. Navetassa vielä katsimme lehmää, jonka pitäisi poikia näinä päivinä. Viikonlopun aikana on syntynyt uusi vasikka.

14.35 Hetken ehdin hengähtää ja istahtaa asuntolalla, mutta puoli kolme jälkeen lähdemme Cindyn kanssa vihdoin sinne lenkille. Sää oli aika huono, jotain räntää satoi. Kiersimme hevosten ajorata, 2,5km ja Cindy meni flexissä. 

15.05 Asuntolla vielä hetki ja vaatteiden vaihto iltanavettaa varten.

15.40 Neljältä alkoi työvuoro, joten äkkiä päivällisellä käydä ja navettaan. 


19.14 Työvuorosta päästy! Cindy oli äänekkäästi ulvoen vastassa portin takana huonneessa. Lähdettiin heti käymään ulkona pieni lenkki. Käytiin asuntolan takana olevan peltotien päässä mutka.

19.30 Salatut Elämät alkoi ja samalla kirjoitin maanantaista oppimispäiväkirjan. 

20.10 Kymmenen minuuttia kauppaan lähtöön. Nopeasti laitoin Cindylle Kongiin lihaa ja se vähäksi aikaa pakkaseen. 

20.20 Asuntolanohjaaja lähti käyttämään ruokakaupassa, piti ostaa muutamaksi illaksi iltapalat.


20.57 Kaupassa käyty. Kello alkoi olemaan sen verran, että oli aika lähteä käyttämään Cindy viimeisen kerran ulkona. Teimme nopean pissalenkin.

21.09 Sisällä takaisin ja Cindylle iltaruoka ennen suihkuun menemistä.

Video, jonka Kuin Siskokset (@kuinsiskokset) julkaisi


21.29 Suihkun raikkaita. Laitoin Paninin uuniin ja menin rasvaamaan kasvot. 

21.35 Alan syömään iltapalaa ja samalla katson videoita.

22.13 Hampaat pesty ja kohta nukkumaan. Melkein puoleen asti vielä räpläsin puhelinta. Otin Cindyn jalkoihin nukkumaan, mutta se lähti yön aikana muualle nukkumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti