keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Koiramessut 2016, päivä 3/3

Sunnuntaina saimme nukkua puoli tuntia pidempään. Näytös alkoi klo 12.15 ja paikalla piti olla puoli kaksitoista, mutta menimme Messariin jo ennen kymmentä. Nyt kaikki tavarat piti ottaa Kirkkonummelta mukaan, koska sinne emme enää palanneet takaisin. Kyydin Helsingistä pois saimme yhdeltä äidin tutulta ja hänen autoon veimme tavaramme.


Ennen näytöstä kiertelimme vielä vähän messuja. Koska lauantaina jäi kuulematta aiheet koirien ruokinnasta ja hoidosta, olisin halunnut kuunnella ne sunnuntaina. Ke-Hulla oli aivan ihania leluja koirilla! Suomalaisia käsityönä valmistettuja leluja! Olivat aika hintavia, mutta sain äidin suostuteltua ostamaan koirille kaksi lelua, joitka menevät joululahjoiksi. Jospa malttaisin ne lelut pitää vain treenileluina, eikä niitä muissa tilanteissa käytettäisi. Ennen näytöstä kävimme yhdessä kahvilassa. Äiti meni areenalle jo valmiiksi ja me menimme Cindyn kanssa areenan taakse varaston kautta.

Sunnuntainakin näytös meni super hyvin ja oli niin lähettä, että joukkueemme olisi päässyt ensimmäisestä erästä jatkoon! Näytöksen jälkeen lähdimme melko pian pois Messarista. Kaikki ostokset ja loputkin tavarat oli raahattava autoon. Sunnuntainakaan en päässyt niitä paria aihetta kuulemaan, kun ne olisivat olleet vasta iltapäivällä. Paikan päällä loppukilpailujen seuraaminen olisi ollut kivaa ja jännittävää! Molempina päivinä seurasin niitä jonkin aikaa livelähetyksenä puhelimella. Matka Kajaaniin kesti noin kuusi tuntia ja kahdeksalta olin asuntolalla. Heti aloin tavaroita purkamaan ja pääsin ihan hyvään aikaan nukumaankin, kun maanantaina piti jo ennen kuuta herätä aamuvuoroon Koirakeskukselle.


Kuva, jonka Kuin Siskokset (@kuinsiskokset) julkaisi

Mitä tykkäsitte näistä Messaripostauksista? 😃 Myöhemmin olisi tulossa muutama kuva ostoksista 😉

2 kommenttia:

  1. Minusta nämä postaukset olivat oikein kivoja! :)

    Odotan innolla ostosten esittelyä! :D

    VastaaPoista