keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Eläinlääkärille mars!

12.tammikuuta menemme sekä Cindyn, että Fannyn kanssa eläinlääkärille Kuusamoon. Fanny rokotetaan, koska rokotukset ovat vanhentumassa maaliskuussa ja, kun on hyvissä ajoin liikkeellä, meidän ei tarvitse murehtia varoajoista. Samalla sen anaalirahaset tyhjennetään, kun ne sillä tuppaa vaivaamaan. Eläinlääkäri voisi samalla katsoa Fannyn korvia ja tassuja. Minä olen jo elokuusta asti korvia ihmetellyt, että olisiko niissä jotain ja Kajaanissa tutukin tassujakin. Joko Fannyn korvat ja tassut ovat semmoiset kuin ovat, tai sitten ainakin korvat ovat likaiset, tulehtuneet tai niissä olisi hiivaa, en todellakaan tiedä, eläinlääkäri saa niitä vilkaista.

Cindy lähtee eläinlääkärille sterilisaatioon! Edessä onkin sitten kahden viikon sairasloma sisäkoirana. Karvaa siitä lähtee ihan älyttömästi, toivottavasti edes siihen mennessä saisin sen harjattua irtokarvoistaan. Saikun jälkeen, jos noin pari viikkoa palaudutaan normaaliin liikuntaan ja alettaisiin sen jälkeen treenaamaan agilitya tulevia kisoja varten. Saa nähä minkälaiseen kuntoon Cindyn karva menee...

Kuva, jonka Kuin Siskokset (@kuinsiskokset) julkaisi

2 kommenttia:

  1. Miks Cindy menee sterkattavaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikää alkaa olemaan ja riski kohtutulehdukseen ja nisäkasvaimiin kasvaa koko ajan, eikä se edes tee kohdulla mitään. Juoksut ovat vain haitolla harrastamisessa ja olihan sillä nyt se ensimmäinen kunnon valeraskaus.

      Poista