tiistai 8. marraskuuta 2016

Talvi on virallisesti täällä

Nyt kun menin tämän sanomaan, kuitenkin lumet sulaa. Talvesta ollaan saatu kohta viikon nauttia. Lunta ei vielä hirveästi ole, mutta sopivasti peittää maan. Pakkastakin on riittänyt, tällä hetkellä kun tätä kirjoitan, täällä Kajaanissa on -11. Talvi ei kotoa juuri eroa, yhtä kylmää ja yhtä vähän lunta. Nämä kuvat on otettu viikonloppuna kotona.  Enemmänkin tuli kuvia otettua, mutta muut kuvat tulevat toisessa postauksessa, nämä ovat vähän niinkuin ylimääräisiksi jääneitä. Kotoa mukaan lähti toppatakki, huivi, muutama pipo ja lapasia. Viime viikon jo papelin täällä shoftshell takissa, tällä viikolla en olisi sillä selvinnyt näissä pakkasissa! 


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia oot ottanu <3! Varsinkin toka on todella suloinen kuva. Meilläkin on jo lunta ja pakkastakin ollu jo yli -10 astetta :). Ihanaa, että talvi tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! On ihanaa, että talvi tulee. Menee hetki tottua tähän kylmyyteen.

   Poista
 2. Ois kyllä ihanaa kun ei menis heti sulamaan! Kerrankin vois sanoa kunnon talveksi kun alkaa näin normaaliin aikaan, tässä kun on jo monta vuotta saanut odotella sitä talven tuloa liiankin kauan. Ihania talvikuvia :)

  VastaaPoista