sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Kuulumisia



Päätin tulla kertomaan teille vähän kuluneesta viikosta, sekä mitä lähiaikoina tapahtuu.

Viikko sitten olin viikonlopun koirakeskuksella töissä, koiria mukava 18 kappaletta ainakin ja meitä opiskelioita oli vain kaksi hoitamassa niitä! Plussakelit tulivat ja melkein viikon olimme ilman lunta. Vettä satoi ja ällöttävät rapakelit. Cindylle jouduin useaan kertaan kurapuvun pukemaan pissalenkeille ja kerran se joutui ihan suihkuun, kun oli niin rapainen jaloista ja mahan alta. Torstaina kuitenkin lumi satoi kertaheitolla takaisin! Ne rapakelit ja se pimeys sai kyllä vähän mielen kireäksi...

Metsälenkeillä ollaan käyty ja Cindy on saanut vapaana juoksennella. En ole sitä vähään aikaan hieronut ja venytellyt valeraskauden takia, mutta kyllä kait sitä kohta voisi alkaa taas hoitamaan. Tiistaina kävimme RumaRakin päiväryhmässä treenaamassa. Cindy oli taas alussa ihan hepuileissa ja sillä oli niin kivaa. Radalla oli paljon vaikeita kohtia, mutta niistäkin selvisimme saamiemme vinkkejen avulla. Cindy väsähti taas loppua kohden. Lopuksi kokeilimme saada Cindyä leikkimään hallissa olevalla narulellulla ja sehän alkoi leikkimään! Ei millään halunnut irrottaa lelusta. Nouti sitä pari kertaa ja juoksimme pitkää aitasuoraa. 

Noiden treenien jälkeen Cindy oli ihan rapainen, kun kävimme treeneissä kävellen. Se sai odottaa eteisessä sen aikaa purin muita tavaroita repusta yms. Cindy kuitenkin livahti eteisestä! Nappasin sen äkkiä hännästä ja muista karvoista takaisin eteiseen odottamaan. Cindyn takia pääsin siivoushommiin, toi ravan olohuoneen puolelle. Pyyhkeellä kuivaaminen tai ravan pois harjaaminen ei riittänyt, joten kävin Cindyn suihkussa huuhtelemassa. 

Perjantaina kävimme jälleen treenaamassa rally-tokoa. Tällä kertaa meni jo paljon paremmin ja peruutuskin sujui. Rata sujui niin hyvin, ettemme treenanneet kauaa ja kävimme vielä kentällä leikkimässä. 

Tämä viikonloppu ollaan oltu Cindyn kanssa Otanmäessä hoitamassa kaverin porokoiraa. Eilen teimme reilu tunnin lenkin metässä valaistulla lenkkipolulla. Polkua ei oltu aurattu tai tehty laduksi, joten saimme pienessä hangessa tarpoa. Molemmat koirat saivat peuhata vapaana. Lenkin jälkeen pääsivät parvekkeelle tun kamera mukaan. Puistolun jälkeen käymme hihnalenkillä.
Messariin on enää niksi syömään poronluita. Tänään suunnitelmissa olisi käydä koirapuistossa ja ottaakaksi viikkoa! Näytöstä varten pitäisi harjotella. Minulla on nyt alkuviikosta vapaata, enkä varmaan mene hevosia liikuttamaan huomenna niin voisimme yrittää päästä aamulla motivaattoriin treenaamaan näytöstä varten. Toivottavasti projektikoirat eivät olisi sielä. 

Ensi viikon perjantaina voisimme vielä käydä RumaRakin päiväryhmässä treenaamassa. Sitten olisi se agilitynäytös ja sen jälkeen Cindy voisi jäädä pienelle lomalle agilitysta. Ainakin joulukuun loppuun ja varmaan myös tammikuunkin saa agista huilia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti