lauantai 1. lokakuuta 2016

Vuoden ensimmäiset verijäljet


Ensimmäiset verijäljet tälle vuotee tehty, jospa vielä syyslomalla ehtisin tekemään kummallekin yhdet jäljet, ne varmaan jää sitten tämän vuoden viimeisiksi. Riippuu miten lumi tulee maahan. Syksyllä on motivaatiota jäljestää, en tiedä johtuuko se osittain hirvenmehtuu ajasta :D

Sekä Fannyn, että Cindyn jäki oli noin 100 metriä pitkä, saivat vanheta noin 6h. Aika suoraa, lähdön ja maalin välissä oli kaksi kuovittua kohtaa, joissa verta. Maalissa odotti molemmilla rustoluut.

Cindyllä jäljestys meni ihan kivasti. Alussa piti haistella kovasti ja miettiä, minne suuntaan lähtee. Lähi hyvin menemään eteen päin, mutta palasikin takaisin. Jälki menikin sitten muuten hyvin, kerran eksyi pois jäljeltä.

Fannyllakin meni aloitus ihmetellessä hajua, mutta lähti sitten Cindyä paremmin etenemään ja menikin suoraan vain jälkeä pitkin. Jossain kohti kuitenkin Fanny lähti pois jäljeltä ja meni jäljestä vähän ohi. Ja juuri sitten Fannyn jäljeltä oli rustoluu siirtynyt maalista eri kohtaan. Liekkö joku elukka yrittänyt ottaa sitä, oli siirtynyt hieman eteenpäin.

Syyslomalla sitten uusiksi jäljestys :) Silloin teen varmaan vähän lyhyemmät.

Sillä aikaa, kun jäljet vanhenivat, olimme Cindyn ja Fannyn kanssa Rossun luona ja Jennakin tuli sinne Hilda-muutin kanssa. Koirien kanssa käytiin muutama kilometri talsimassa. Kotiin palattuamme meillä oli mukana pussillinen hirven niveliä :P Nyt on koirille luita vähäksi aikaa ja niitä kesällä ostettua rustoluitakin on vielä syömättä.

Oletteko te jäljestäneet?

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa! Täällä myös yksi jälki ajettu nyt syksyllä. Mullakin suunnitelmissa ainakin parit, niin toivottavasti pysyvät lumet ei ihan vielä tulisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite tein viime vuonna pari jälkee lumelle, mut parempi ne on tehä lumettomalle maalle ja varmaan sille koirallekin helpompi.

      Poista