maanantai 3. lokakuuta 2016

Treenisuunnitelmia

Hetken, kun olemme jo Cindyn kanssa täällä Kajaanissa olleet, olen tutkaillut erilaisia yrityksiä ja kerhoja, joiden kautta voisi aktivoida treenaamisen. Joillain lyhyemmillä kursseilla olisi kiva käydä :)


Agility
Näin alkuun olisi aika jees päästä yksityistunneille, kun kisat häämöttää reilu pain viikon päähän, enkä itse keksi mitään treenaamista vauhdin lisäksi. Team Koirien Ehdoilta kysyin yksäritunteja, mutta he heti alkukättelyssä jo suosittelivat meidän kääntyvän RumaRakin puoleen, koska harrastamme kilpailumielessä ja heillä kokemukset ovat harrastelijamaiset. Hinnat heti nousevat, kun kyseessä on kovemman luokan kouluttajasta. Jospa saisin aikaseksi kysyä yhtä yksräituntia jo tälle viikkolle tai viimeistään ensi viikolle. Kisat ovat sopivasti loman loppulla, joten ennen niitä olisi kiva käydä treenaamassa Kim Berglundin opissa, jos hän tulisi Posiolle kouluttamaan. Jos RumaRakki järjestää joskus kurssin meidän tasoisille koirakoille ja kurssin hinta ei olisi paha, semmoista voisi harkita.

Tänään olin RumaRakkiin yhteyksissä ja hänellä on vuorotyöläisille päiväryhmä aina jollekin viikonpäivälle päiväsaikaan. Minä heitin toiveeksi ensi viikolle keskiviikkoa ja klo 12. Toivottavasti meillekin sopiva aika lyödään lukkoon ja päästäisiin treenaamaan! Päiväryhmässä alamme varmaan aina joskus kulkemaan, kun aika vain meillekin passaa ja fiilistä on lähteä Rakki-areenalle.


Rally-toko
Omatoimisesti en ala treenaamaan, koska en osaa opettaa Cindylle haastavia AVOimen luokan liikkeitä. Jos RumaRakki joskus järjestää meidän tasoisille koirakoille kurssin, sitä voisi harkita. Ehkä vielä joskus sitten palaamme kisakentille AVOimessa luokassa.

Tokoa olisi kiva vaihtelun vuoksi kokeilla, jospa siinä jotain opittaisiin. Välillä tulee hetkiä, kun olen miettinyt tokossa kisaamista, sitä varten tarvittaisiin paljon treeniä. Alkeiskurssi olisi kiva! Joku päivä voisimme Cindyn kanssa ihan itseksemme kokeilla vähän ALOa, miten se sujuisi.


Pekoa varten pitäisi treeniporukka löytää. Koska minulla ei vielä vähään aikaa voi autoa olla niin paikan pitäisi olla ihan tässä kävelymatkan päässä. Tämäkin olisi semmoista vaihtelua ja mielenvirkistämistä. Kohta alkaa kyllä olemaan niin pimeää ja lunta tulee. En tiedä, jäävätkö sitten treenitauolle talven ajaksi.

Aktivointi
Team Koirien Ehdoilla järjestää vissiin aina joskus aktivointikursseja, miten kivaa! Saisi hyviä vinkkejä aktivoimiseen ja pääsisi koiran kanssa tekemään pieniä ja kivoja juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti