perjantai 28. lokakuuta 2016

Ensilumi


Tiistai-iltana alkoi täällä satamaan lunta ja sadetta riitti seuraavalle päivälle. Pakkohan meidän piti lähteä keskiviikkona metsään lenkille! Lumisateen takia jätin kameran matkasta pois, en halunnut kastella sitä. Cindy sai vapaana juosta. Tällä kertaa ei kadonnut minneekään, mutta pari kertaa jäi joitain hajuja haistelemaan, kuuroutui, enkä meinannut tulla luokseni. Lenkin loppuvaiheilla ennen kuin otin Cindyn kiini, ajattelin että mitä jos tuolta pusikosta nyt tulisi irti oleva koira vastaan, ja tietenkin sieltä sitten tuli koira! Onneksi siinä ei mitään tapahtunut. Perästä tuli nainen kytketyn koiran kanssa. Otin Cindyn kiini, kun olimme melkein jo valtatiellä. Lenkillä meni melkein tunti.

Eilen vielä saimme nauttia valkeasta maasta. Lunta ei koko ajan satanut, joten kamera pääsi mukaan. Teimme lenkkipolulla pienen lenkin ja Cindy sai olla irti. Lenkki jatkui Cindyllä remmissä, kun menin vielä ruokaostoksilla käymään. Cindy sai 1,5h ulkoilla :)

Viime yönä lumi suli pois ja taas on koira rapainen ulkona käydessä. Jospa se pysyvä lumi sieltä kohta tulee. Ensi kerralla pitää kotoa ottaa mukaan talvivaatteet, alkaa olemaan softshell-takilla ja kumisaappailla kylmä ulkona.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Tulee niin joulufiilis näitä katsoessa - no, toivottavasti viikon sääennuste lumisateesta toteutuu Satakuntaankin päin ;) Ihana Cindy <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo ainakin pakkasta tuo ennuste on tänne päin luvannut!

      Poista