tiistai 27. syyskuuta 2016

Match Show Seppälän nurmikentällä

JH3, isojen aikuisten PUN2

Sunnuntaina oli kiva päivä, josta useampi tunti vierähti mätsärissä. Kerrankin sai nukkua normaalin pitkään ja ottaa aamun rennosti, vaikka mätsäriin oltiin menossa. Ei tarvinnut aikaisin herätä ja lähteä useampi tunti ennen mätsäriä paikan päälle ajamaan. Tällä kertaa mätsäri oli aivan vieressämme, muutaman sadan metrin päässä, valtatien toisella puolella Seppälän nurmikentällä!      

Asuntolalta lähdimme mätsäripaikalle puoltatuntia ennen ilmoittautumisen päättymistä. Hetki piti jonottaa, ilmoitin meidät junior handleriin ja isoihin aikuisiin. Ennen kehien alkua saimme jonkin aikaa odotella ja ehdimme kehässäkin käymään. Kuumottelin vähän, että meneekö nämä kaksi luokkaa meillä päälleikkäin. Ennen meitä isoissa aikuisissa oli monen monta koiraa niin ajattein, että sinne ehdimme jh:n jälkeen, kun ennen isoja aikuisia samassa kehässä oli isot pennut. Jäimme ensimmäisen kehän laidalle odottamaan junior handlerin alkua. Ennen sitä luokkaa samassa kehässä oli lapsi ja lelukoira - sekä lapsi ja koira -kipailu ja nuoremmat junior handlerit.  

JH meni meillä ihan hyvin, vaikka joitan asioita olisi voinu tehdä toisin ja niissä olisi parantamista. Aluksi juoksimme seisotuksien jälkeen kerran kehä ympäri ja sen jälkeen tuomari alkoi ottamaan yksittäin koirakoira valvovien silmiensä alle. Odotellessa en seisottanut Cindyä, koska en alkanut sitä turhaan siinä seisottamaan, kun tuomarilla oli huomio siinä yhdessä muussa koirassa. Cindy välillä jopa makoili. En tiedä vaikuttiko tämä. Mitä mieltä olette? Yksilönä jutut meni ihan kivasti. Hampaiden ja purennan näyttämistä pitäisi harjoitella. Sormikkaiden kanssa tämä oli vähän hankalaa. Liikkeina oli edestakaisin ja kolmio ennen seisottamista. Edestakaisin liikkeessä tein niin, että Cindy vaihtui oikealle puolelleni, kun palasimme takaisin. Tätä olemme vähän jo harjoitelleet. Eikö edestakaisin kannattaisi JH:ssa tehdä näin? Juoksimme kehän ympäri, kun palasimme jonon hännille odottamaan. Lopuksi taisimme juosta kehän ympäri ennen kuin tuomari alkoi sijoittamaan meitä. Luokassa oli sopivasti neljä kisaajaa, eli kaikille oli sijat ja palkinnot tiedossa. Meille kolmas sija :) 
Isoissa aikuisissa olimme viimeisessä parissa, jossa oli myös kolmas koirakko. Yhdessä juoksimme kehän ympäri, välissä tuomari kävi koirien luona ja juoksimme edestakaisin. Lopuksi juoksimme myös yhdessä kehän ympäri. Kaksi sai punaisen nauhan, toinen niistä meille. Lisää odottelua, kun seuraavaksi luvassa oli sinisten nauhakehä.

Punaisia oli 10 tai 11. Seisotuksien jälkeen juoksimme kehän ympäri pienemmissä ryhmissä. Sitten tuomarilla alkoi pähkäily, kun piti alkaa koiria tiputtamaan pois. Kun porukkaa alkoi kehässä olemaan vähemmän, juoksimme kehää ympäri. Tuomari kulki koirien ohi ja vihelsi, Cindy ei edes liikahtanutkaan :D No lopuksihan siinä kävi niin, että tapitimme kehässä neljän parhaan joukossa :) Meille toinen sija!

Tykkäsin palkinnoista, paljon pientä ja tarvittavaa! Junior handlerissa sain semmoisia juttuja, mitä olen ajatellut hankkivan, eipä tarvitsekaan. Isoissa aikuisissa Cindy voitti aktivointilelun! Mustissa ja Mirrissä oli yhteen väliin BusyBuddyn aktivointilelut -50% alessa ja pähkäilin tämän kananmunan muotoisen pallon ja pullon välillä, kumman ostaisin. Ostin pullon ja ajattelin ostaa tämän pallon sitten joululahjaksi. Nyt ei tarvitse sitäkään ostaa :)


PUN2 palkinnot

JH3 palkinnot

4 kommenttia:

 1. Onnea hienoista sijoista, Rapsut Cindylle!
  Ettekö siis saaneet BIS-arvoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei päästy enää BIS-kehään. Punaisten ja sinisten ykköset pääsee sinne :)

   Poista
 2. Tosi hyvin, onnea :) Olipa kiva tuuri tuon aktivointilelun kanssa. Itsekin oon vähän tuota miettinyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olipa kyllä tuuri, tää on hyvä!

   Poista